Em

Så som jag ser det. Simple as that.

juldagen.

Publicerad 2006-12-25 14:43:31 i Vardagligheter

Jaha... då var julen typ över igen då... *ler*
Dan innan julafton var vi hos älsklingens föräldrar och åt middag, drack snaps och hade allmänt mysigt, fortsatte vidare till "glögg mys" hos några vänner, glögg och tre vinare senare var det dags att gå hem *skratt* kul var det iallafall!
Var lite skakis när man vaknade på julafton, men... Sen bar det av till "stora tjocka släkten" i Grillby för dopp i grytan !Älsklingen såg lite lätt chockad ut, han hade nog inte fattat att vi var SÅÅÅ många (18 kusiner,med familjer... haha) Sen for vi vidare till älsklingens föräldrar, julmat och jätte fina julklappar blev det där. Och bus med väääärldens sötaste kattungar. På kvällen var vi hos Mamma och pappa med resten av ligan.
Jätte mysigt och trevligt! jag älskar verkligen min familj!! Väldans fina julklappar fick jag också!
Älsklingen hade verkligen tänkt till och  lyckats pricka helt rätt! PUSS!!
Ikväll blir det utgång! Kul! men först ska jag åka hem till mormor och morfar för att fylla på energiförrådet med..just det..JULMAT! Tröttnat? neeeeh... *ironisk*


Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela