Em

Så som jag ser det. Simple as that.

ny vecka....

Publicerad 2007-02-05 12:31:46 i Träning

igen. jag hinner inte riktigt med....
Melodifestivalen. Alltså... var det någon som var RIKTIGT bra? vet inte det jag... Men de som gick vidare var väl ok... Vi hade "family night"-jag, syster och Lina med Tacos och en massa larv... Länge sen vi hittade på något bara vi så det var kanon!
Igår hade jag och syster mys söndag... Åkte till hälla och söndags shoppade lite..Bla ny ansiktscreme från Biotherm (hoppas mycket på den)och fina ögonskuggor på HM...
Sen skulle vi på Body Pump på A3, men den var inställd så vi plågade oss själva i gymet istället..Gick riktigt bra! Efter det gick vi och solade-såå skönt!
Hade tänkt att träna i dag med men jag tog en timmes prommenad med Allan istället...synd bara att enköpings kommun inte verkar ha fattat att man ska sanda gångvägarna...livsfarligt!

ciao!

Kommentarer

Postat av: lillasyster

Publicerad 2007-02-06 22:25:12

din boxer är galen! var precis ute på kvällprommis och han struntade fullständigt i att det inte var sandat!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela