Em

Så som jag ser det. Simple as that.

Shopping i Grannstaden

Publicerad 2008-08-02 17:35:10 i Shopping

Nyss hemkommen från Västerås, älsklingen fyller år på tisdag så jag har varit och jagat födelsedagspresent!
Det är alltid lika svårt att köpa något till den karln! =)
Han brukar inte läsa min blogg, men jag vågar inte chansa så jag kan säga att det blev lite smått och gott-en blandad kompott av nyttiga och roliga saker...
Att hitta saker till mig själv var däremot inga problem... Lyckas alltid hitta saker "jag bara måste ha"-det slår aldrig fel.
Nu börjar det ju komma massa med fina höstkläder i butikerna, även om det är mycket "REA kraffs" kvar. Kan ärligt säga att jag längtar lite till hösten faktiskt...
Det blev inga höstkläder men däremot  en topp från Cubus med lite öppen rygg och rosett i "nacken", hårinpackning från min nya favorit serie- Absolut Repair, L´oréal Professionnel, Moringa bodybutter från Body Shop och lite krokar och doftljus från Lagerhaus. De bästa fynden gjorde jag på en av mina favorit inredningsbutiker Nordik: En hatthylla i oljad ek som var nedsatt till halva priset och blev min för bar 300 pix!
 En vit tidskriftssamlare från Bruka (som jag också fick rabatt på eftersom den var lite skavd och var den enda som fanns hemma) och en förrvaringsbox från Färg&Form som jag tänkte att returpappret ska få bo i!
Som vanligt när jag är på Nordik går jag och klämmer på Fly lamporna från Kartell...Skulle ju passa bra i vårat kök!
 En lyckad shoppingtur måste jag säga!
Fikade på Coffee House By George i Skrapan där dom hade världens godaste smörgås med kalkon och färskost smaksatt med honung och Dijon senap! MUMS!
Kameraladdaren är spårlöst försvunnen sen Danmarkstrippen så det blir inga bilder på fynden just nu, men den kanske dyker upp!
Snart kommer syrran hit, då blir det en långpromenad, god mat och film!
Vi har båda haft  fullt upp på semestern så det känns som en evighet sen vi träffades! Har saknat henne massor!
Tjipp!

Kommentarer

Postat av: Madeleine

Publicerad 2008-08-02 19:15:56

Låter som en riktigt mysig dag och speciellt idag då det känns lite lagom höstigt ute. Älskar Bruka, så fina saker=)

Sköt om dig och visst är det mysigt med systrar!

Kramar

Postat av: Emelie

Publicerad 2008-08-02 22:44:21

Madeleine: Bruka har hur mycket som helst som mer än gärna skulle få följa med hem!

Ja, det är verkligen mysigt med systrar- speciellt nu när vi är i "samma" ålder (hon är snart 20) när man var yngre var det mest jobbigt! haha! Kram

Postat av: Katta

Publicerad 2008-08-03 16:05:43

Låter som du fick med dig en hel del hem =) Är precis som dig, hittar alltid massor av saker som jag bara "måste ha". Kan bli galen på mig själv ibland ;) Vi borde nästan ta en liten shoppingsväng i V-ås någon helg. Var ju där i våras och det finns ju en hel del bra butiker. För att inte tala om mysiga fikaställen... Blev knäckt när jag såg att Rosta lagt ner. Kraaam

Postat av: Emelie

Publicerad 2008-08-03 22:37:11

Katta: Det tycker jag absolut! Västerås har helt klart godkänd shopping och ligger ju bara ett "stenkast" bort! Kramis!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela