Em

Så som jag ser det. Simple as that.

Friday.

Publicerad 2008-09-12 22:29:46 i Vardagligheter

Ok. Jag ska erkänna att jag inte har varit så ihärdig med pluggandet som jag borde idag. Ska skriva tenta på söndag och det enda rätta hade varit att tillbringa fredagskvällen med näsan i boken men det har jag inte gjort.
Kom nyss hem efter en mysig trerätters middag hos världens bästa svärföräldrar och ett litet impulsivt "ost och vin stopp" hos familjen J. Inte alls planerat, men väldigt trevligt.
Imorgon bitti kommer Malin hit och äter mysfrulle och sen ska jag hjälpa henne med brudtärnemakovern och sen är det ju fullt upp resten av dagen-och natten.
När sjutton ska jag hinna plugga???
På söndag är det diciplin och maratonpluggning som gäller!
Puss!

Kommentarer

Postat av: Katta

Publicerad 2008-09-14 19:24:45

Hoppas det gått bra med pluggandet idag. Usch, på helgerna ska man verkligen inte behöva plugga. Bara shoppa och göra annat kul =)



Kraam, kraam

Postat av: Emelie

Publicerad 2008-09-14 21:28:11

Katta: Ja, jag håller med men så går det när man har fladdrat omkring på annat håll i stället för att plugga! Får skylla mig själv! Men nu är tentan avklarad iallafall! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela