Em

Så som jag ser det. Simple as that.

Tisdagsutflykt

Publicerad 2013-04-09 22:55:57 i Vardagligheter

På väg på utflykt till huvudstaden...
 
...Där vi hälsade på de här fina tjejerna!
 
Idag packade jag och Selma in oss i bilen för att åka och hälsa på fina Anna och lilla sötnosen Céline i deras nya fina lägenhet. Alltid lika trevligt att träffa Anna och som dessutom bjöd på en smarrig lunch och en sjuukt god dessert med mango och passionsfrukt (himmelskt för en ammande och därmed ständigt hungrig person kan jag lova).
De två småtossorna sov sig igenom nästan hela besöket förutom en väl synkad matning, haha!  Ska bli roligt när de blir lite större och kan ha lite mer glädje av varandra.
 
Nu är det bums i säng för i morgon bär det av till Uppsala för att träffa en annan härlig bloggerska, nämligen fina Malena.
Man skulle nästan kunna tro att det är stora bloggträffarveckan, haha!
 
Sov Gott!
 
 
 

 

Jag känner livet i mig, som Madicken skulle ha sagt.

Publicerad 2013-04-07 10:43:49 i Vardagligheter

Sötaste lillsnorpan sov så gott medan jag och älsklingen kikade i butiker... Vad det är toppen att bara kunna klicka på babyskyddet på vagnchassit när barnet somnat i bilen. Bra där Bugaboo!
 
Årets första grillning. Magiskt.

Men alltså, huuuuur underbart är det inte nu?!? Det är ett himla tjat om vädret överallt men det kan inte hjälpas. Det känns som livet sakta återvänder med solen på något vis. Denna vinter har varit så ofantligt lång. Att vi har väntat, väntat och väntat på vår lilla loppa har säkert gjort att den har känts ännu längre.
 
Igår var härlig dag på alla sätt och vis. Egentid hos bästa Ylwa för fransfix, sedan tog vi en sväng förbi Uppsala och strosade i butiker medan Selma snällt sov i vagnen. Vi avslutade denna sköna dag med årets första grill hos J´s syster med familj. Tänk att den första grillningen alltid är lika magisk. Varje år.
 
Nu ska vi försöka få någon form av ordning på oss själva och fara iväg på kalas!
 
Kram!
 
 

8 veckor

Publicerad 2013-04-05 13:35:55 i Vardagligheter

 
Tänk att vår underbara lilla Selma snart blir två (!) månader! Vart tar tiden vägen kan man fråga sig?
Dagarna svischar förbi och vi njuter av vårsol och barnvagnspromenader. Så härligt att tiden med halka och tjocka vinterjackor äntligen, äntligen är över! Inte tokigt alls att vara föräldraledig nu måste jag säga! ;)
 
Ha en fortsatt härlig fredag gott folk!
 
Kram!

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela