Em

Så som jag ser det. Simple as that.

Alsta Trädgårdar

Publicerad 2013-07-17 20:50:08 i Vardagligheter

Mysigt cafe´med härlig innergård...
 
Goda smörgåsar och bakverk..
 
växthus med druvor i taket och konstutställning...

Fantasifulla små hörnor...
 
Lite tropisk känsla i det stora växthuset...
 
Detta är vår första semestervecka tillsammans. Dock har vi inte gjort många knop då vi kickade igång semestern med sjukstuga. Dunderförkylning på hela lilla familjen. J är bättre nu men jag sitter fortfarande och snörvlar här i soffan.
I brist på härliga semesterbilder bjuder jag därför istället på några bilder från en utflykt vi gjorde för några veckor sedan. Vi tog bilen till mysiga Alsta trädgårdar utanför Örsundsbro. Jag har många gånger tänkt att jag skulle åka in där och kika men det har aldrig blivit av- förrän nu. Supermysigt ställe med inspirerande växthus, konstutställning, liten butik och trevligt café där det fanns gott om smarriga smörgåsar och bakverk.
Har du vägarna förbi så sväng in vettja!
 

Systra mi

Publicerad 2013-07-01 23:04:27 i Vardagligheter

Favoriter i grupp.
 
Äntligen har min syster och Selmas moster kommit hem från Luleå där hon studerar till sjukgymnast.
Hon stannar hela sommaren och till råga på allt kommer hon att göra fem veckor av sin praktik här i småstaden vilket innebär att hon även kommer att tillbringa en del av hösten här hos oss! Tjohooo!
Oj, vad jag ska passa på att tanka systerkärlek som jag kan plocka fram de dagar när avståndet är på tok för långt. Allra finaste syster. <3

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela