Em

Så som jag ser det. Simple as that.

Cream De Luxe

Publicerad 2013-03-28 08:35:00 i Shopping

Äntligen, äntligen skiner solen här i småstaden och man börjar kunna ana grus under sulorna istället för att hasa sig fram på isiga vägar. Lite varmare och lite torrare får det allt bli innan jag sportar mina nya Tamara sneakers från Cream De Luxe som ska få agera avbytare för trotjänarconversen- Sjukt snygga om jag får säga det själv! Njut av solen nu mina vänner!

Att utbilda sig..

Publicerad 2013-03-23 09:08:59 i Vardagligheter


Idag står instruktörsutbildning på schemat och det är den sista (!) av alla utbildningstillfällen innan vi nya hundinstruktörer ska examineras. Helt galet! När jag började utbildningen låg Selma i magen och jag satt med fötterna högt på lektionerna. Idag stannar hon hemma med sin pappa och jag åker hem och ammar på lunchen.
Min "stora" tjej.....Kan någon stoppa tiden lite?

Marsväder

Publicerad 2013-03-21 17:45:52 i Vardagligheter

 
Solen skiner och det må se varmt och skönt ut på bilden men (sol)skenet bedrar för fiiii faan vad kallt det blåste idag!
Termometern visade runt nollan så vi trodde det skulle vara skönt promenadväder men vi var frusna ända in i märgen när vi kom hem...
Lilla räkan Selma hade det dock varmt och gott där hon låg skönt nedbäddad i vagnen. Hsov sig igenom hela promenaden och större delen av eftermiddagen.
Inte för att vara sån men är det inte dags för lite plusgrader och regn nu så all denna snö smälter och vi kan få känna på lite grus under sulorna?

B-day

Publicerad 2013-03-19 22:10:11 i

Och så var jag plötsligt ett år äldre.
Tiden bara rusar iväg!
Har haft en mysig dag med min fina lilla familj. Vi har ätit gott och bara fångat dagen liksom! Den allra bästa lilla presenten kom ju med dunder och brak för 6 veckor sedan! ❤ Vår älskade dotter, det händer nya saker varje dag nu och det är sååå spännande!

Kitchen and Table

Publicerad 2013-03-17 22:30:47 i Bloggdate

 
Så här mumsigt åt såg det ut när jag fick följa med den här pinglan på nyöppningen av Marcus Samuelssons koncept Kitchen and Table på Gillet Uppsala. Och ja, det var precis lika gott som det ser ut!
Jag säger bara vårrullarna.... Mmmmmm!
Tack fina Malena för att jag fick följa med!
T'änk vad många fina tjejer jag har lärt känna i bloggvärlden egentligen. Helt fantastiskt måste jag säga!

Lite vårigt

Publicerad 2013-03-08 20:42:56 i

Några pärlhyacinter höjer vårkänslan här hemma när vädret inte riktigt gör sitt- termometern visade nämligen ynka -12 grader i morse. Inte OK alls.

Beach House

Publicerad 2013-03-06 20:35:49 i Vardagligheter

 
Detta underbart mjuka bäddsett till spjälsängen från Beach House fick Selma i present av sin snälla morfar.
Jag är övertygad om att lilla fröken kommer att sussa sött på dessa.
I annat fall får väl mamman knöla ned sig i spjälsängen istället,,,

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela