Em

Så som jag ser det. Simple as that.

Frans Trams

Publicerad 2011-02-24 19:42:13 i Skönhet och såntKan någon svara på varför ALLTID fransarna på det ena ögat blir lite sämre
än på det andra när man målar på mascaran?
Jävligt störigt är det iallfall.

Gårdagen spenderades ute hos mamma och pap...

Publicerad 2011-02-20 18:48:42 i Vardagligheter

img_1952 (MMS)

Gårdagen spenderades ute hos mamma och pappa på landet. Tog mig ett lååångt och kokhett bad med bubblor i både vattnet och glaset jag hade i min hand- underbart! Det bjöds på tvårätters middag bestående av vildsvin med en makalöst god sparrisrisotto och en superfräsch citronmousse med granatäpple till dessert! Mums! Självklart spanade vi in mello, men måste säga att jag är lite trött på alla halvkassa bidrag!! Skärpning Sverige! Idag har fina Linda och hennes små sötsnören varit här och hälsat på! Smarrig fika och prat om allt mellan himmel och jord! Mys!  Snart: krascha i soffan och Solsidan såklart!!

Lilla hjärtat

Publicerad 2011-02-13 09:10:14 i VardagligheterLiten växer och blir stor!
Hjälp vad tiden går fort!
Mitt "lilla knyte" är numera 5 månader och går inte längre att bära på ena armen utan man måste ta i för kung och fosterland för att flytta på denna bestämda lilla dam.
Charmig som få är hon iallfall men jag misstänker att hon kommer ge mig ett och annat breakdown i framtiden.
Jag säger bara Boxer.... ;)

Kram

Done

Publicerad 2011-02-09 21:02:01 i VardagligheterJodå... Här har ni en lycklig icke student.
Registrerad Fastighetsmäklare I am!
Tjoho! Nu kör vi!

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela