Em

Så som jag ser det. Simple as that.

Turistens klagan

Publicerad 2013-06-27 23:23:22 i Vardagligheter

Idéträdgårdarna här i småstaden....
 
Små miniträdgårdar som alla har ett eget tema...
 
Väldigt vackert och inspirerande...
 
Fina små detaljer överallt!
 

Idag har jag haft besök av fina Malena och faktiskt lekt lite turist i min lilla hemstad. Vi tog en liten promenad  och kikade på de vackra idéträdgårdarna längs åpromenaden. Konstigt, jag går förbi dem var och varannan dag men tar mig aldrig tid att gå in i dem och verkligen titta. Men det kommer jag nog att göra oftare framöver. himla vackra och detaljrika att både jag och Malena blev alldeles till oss i trasorna och sprang runt med kamerorna i högsta hugg, haha!

Efter åpromenaden och alla vackra blomster tog vis oss till Hamnen och mysiga Hamncafét för att äta lunch.
Det blev en ceasarsallad för oss båda och den fick vi vackert skopa i oss med ena handen eftersom våra småttingar självklart (det slår aldrig fel- så fort maten kommer in vaknar barnet, haha) ockuperat den andra armen. Tiden gick som vanligt på tok för fort för helt plötsligt hade timmarna gått och Malena var tvungen att styra kosan mot Uppsala igen.
 
Nu ska jag krypa ned brevid en snusande liten Selma ögona bums!
Sov Gott!
 
  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela