Em

Så som jag ser det. Simple as that.

Hosta.

Publicerad 2007-10-02 14:56:56 i Vardagligheter

Ojoj vad jag har sovit dåligt inatt... Min stackars vovve har åkt på kennelhosta och har hostat konstant hela natten. Låter som han ska hosta ut lungorna på golvet typ...
Har pratat med veterinären idag och det är bara att vänta ut det eftersom han inte har någon feber och är pigg i övrigt. Han har fått en dos Bisolvon nu och det verkar faktiskt hjälpa lite.
Det ser ut som ett bombnedslag här hemma... flyttkartonger överallt. Hoppas få lite ordning på det idag! I övrigt står pluggandet som vanligt på agendan och idag måste jag verkligen sätta fart, ska ju skriva prov på fredag....
Har varit hos sjukgymnasten idag och fått akupunktur, blir så fruktansvärt trött av det men jag hoppas jag håller mig vaken ett par timmar till.
Yoga igår. Underbart sätt att börja veckan på!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela