Em

Så som jag ser det. Simple as that.

På´t i gen

Publicerad 2009-09-12 21:27:58 i Vardagligheter



Då var det dags igen! Fastighetsrätt i Gävle.
Föreläsningar och grupparbeten står på schemat.
Jag är taggad som tusan, för det här är riktigt intressant!

Ha en fab fredag! Pussen


Update: Hemma igen! Detta inlägg verkar ha försvunnit någonstans på vägen men bättre sen än aldrig ;-)

Kommentarer

Postat av: Ann-Louise

Publicerad 2009-09-12 23:31:13

Vad bra att det känns kul till och med ;-)



Önskar en fin söndag!



Kramar

Postat av: Emelie

Publicerad 2009-09-13 15:47:41

Ann-Louise: Ha, ha ja det är helt klart en fördel! Känns som jag har ruskat av mig efter besvikelsen med tentorna och har siktet ställt framåt igen!



Tack det samma söta! Kram kram

Postat av: Ulrika

Publicerad 2009-09-14 16:36:14

Håller med om att det är en intressant kurs. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare i Gävle och blev klar våren 2008. Ett roligt yrke är det :)



Postat av: Jeanette

Publicerad 2009-09-14 23:45:59

Hej, jag har följt din blogg i säkert ett halvår nu men har faktiskt aldrig kommenterat tidigare vad jag vet. Är väldigt sällan jag gör det tyvärr. Mest därför att jag inte haft ngn egen blogg men nu har jag faktiskt skaffat en som tyvärr inte uppdateras alltför ofta:(, men jag hoppas att det ska bli ändring på det:) Först och främst måste jag säga att du har en jättetrevlig blogg.

Sen till det andra, jag studerar/har studerat också till Fastighetsmäklare och har läst de flesta kurserna i Gävle. Nu är jag förhoppningsvis klar, väntar svar på min sistsa och tredje omtenta i fastighetsrätt som jag skrev den 21/8, som bör komma när som helst. Jag har haft lite problem med de sk. valfria kurserna (22,5 hp). Jag läste Organisation och ledarskap samt Fastighetsköps kursen som jag skulle ta som valfria men efter att jag läst de fick jag reda på (trots att jag ringt Hig:s studievägledare innan) att FMN inte godtar de som valfria, så då fick jag snabbt hoppa på en kurs i Byggnadsteknik B istället. Såg nämligen att du oclså ska läsa de kurserna, ville bara tala om det så du inte sitter och läser någon kurs i "onödan" om du förstår hur jag menar? Du får gärna fråga mig när det gäller frågor ang. utbildningen, jag har även en hel del gamla tentor du säkert kan ha nytta av. Lycka till annars med studierna oc hör gärna av dig. //Jeanette

Postat av: Ann-Louise

Publicerad 2009-09-15 00:09:23

Tack så mycket. Han var sjuk så det var nog bäst men det är jobbigt när halva släkten bär på samma hjärtfel...Men man blir härdad och går vidare, han hade levt ett bra liv och var nöjd och tillfreds.



Kämpa på med studierna!!



Kramis

Postat av: Emelie

Publicerad 2009-09-15 15:36:34

Ulrika: Ja, den är väldigt lärorik! Bara på de två första gångerna har jag lärt mig massor! Härligt du är färdigt- längtar tills den dagen kommer för mig också!



Jeanette: Tack snälla för din fina kommentar och för din omtanke! Alltid väldigt roligt när nya läsare ger sig tillkänna här på bloggen! Ett litet mail susar vilken sekund som helst in i din mailbox!

KRAM!



Ann-Louise: Ja, även om det är väntat så är det allid jobbigt när någon nära går bort..

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att min mormor har lämnat oss, det är en så konstig känsla!



Förstår att det blir extra jobbigt och att tankarna snurrar lite extra när ni är flera som bär på samma sjukdom.. Men jag måste säga att jag verkligen beundrar ditt sätt att tänka- du verkar ständigt "fånga dagen" och det är väldigt härligt att se! Kram på dig!



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Här huserar Em. En sprallig och hundtokig fröken som älskar livet! Jag har en förkärlek för inredning, skor och goda viner. Lägenheten i småstaden delas med sambon J, två boxrar med trubbiga näsor och familjens nytillskott, underbaraste lilla Selma. Tack för att just du kikar in här! Take Care!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela